Χριστουγεννιάτικες δράσεις της ΣΤ’ τάξης στην πλατεία των παλαιών εργατικών κατοικιών επί της οδού Οινομάου στην Αμαλιάδα

Με πρωτοβουλία κατοίκων της περιοχής μας και με τη συμμετοχή των μαθητών της  ΣΤ΄ τάξης, των δασκάλων τους Δημήτρη Παναγιωτάρα, Χρυσούλα Παυλοπούλου και της εκπαιδευτικού των Εικαστικών Αγγελική Καρακωνσταντή, διοργανώθηκε εθελοντική δράση στην Πλατεία «των παλαιών εργατικών κατοικιών επί της οδού Οινομάου».
         Το ραντεβού μας την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2021. Δημιουργήθηκε μια όμορφη χριστουγεννιάτικη γωνιά στην πόλη μας. Ευχάριστη εορταστική ατμόσφαιρα με  τους ήχους ζωντανής  μουσικής. Σπουδαίες  παρεμβάσεις από τους περίοικους αισθητικής ανάπλασης και αναμόρφωσης, πανέμορφες χριστουγεννιάτικες κατασκευές. Οι μαθητές μας στόλισαν τα δεντράκια με στολίδια που είχαν ετοιμάσει στο σχολείο μας και με τις προσωπικές τους ευχές. Ομόρφυναν τα παρτέρια και τα μετέτρεψαν σε χειμωνιάτικο λευκό τοπίο με τις  πέτρινες δημιουργίες τους.

Τραγούδησαν χριστουγεννιάτικα κάλαντα και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη δράση μας  σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Καλή Χρονιά με υγεία και πρόοδο!